در اين مطلب نتايج جديدترين تحقيقات علمي درباره تاثير عرق يونجه و خود گياه يونجه بر لاغري يا چاقي را به شما معرفي مي کنيم. نتايجي که کاملا ثابت شده هستند.
گياه يونجه در طول تاريخ بعنوان يک ماده ي غذايي و دارويي مورد استفاده قرار گرفته است. يونجه از نظر طب قديم ايران گرم است . البته تاره آن گرم و تر و خشك شده آن گرم و خشك است. اين گياه ممکن است به پايين آمدن سطح گلوکز و کلسترول خون کمک کند؛ بعضي مردم از مکملهاي يونجه استفاده ميکنند تا از اين مزايا بهرمند شوند. موسسه ي ملي گزارش بهداشت توصيه ميکند که مطالعات بيشتري مورد نياز است تا درمورد توصيه هاي ضد و نقيض استفاده از يونجه نظر داد و تعدادي گزارش درمورد سندروم لوپوس مانند مرتبط با اين مکملها وجود دارد. يونجه ميتواند بصورت خام مصرف شود و مزاياي کنترل وزن بسياري در اين فرم فراهم ميکند. يونجه تازه در بسياري از كشورها مانند چين و روسيه و آمريكا به مقدر زياد بجاي اسفناج مصرف مي شود
نتيجه جديدترين تحقيقات: عرق يونجه متابوليسم بدن را افزايش داده، باعث احساس سيري مي شود و نه تنها چاق کننده نيست بلکه در کشورهاي غربي براي لاغري از آن استفاده مي کنند!
يونجه شاخص گليسمي (شاخص قندي) بسيار پاييني دارد، به اين معناست که پس از استفاده موجب افزايش قندخون نميشود. افزايش قندخون موجب ترشج انسولين ميشود، هورموني که باعث ذخيره سازي چربي ميشود. ميتوانيد برگ يا جوانه ي يونجه را به ساندويچ يا ساير غذاها اضافه کنيد تا بدون افزايش قندخون موجب سيري شود. يونجه دو برابر اسفناج آهنم درد بنابراين خونساز است و براي كسانيكه به كم خوني مبتلا هستند مفيد است
يونجه سرشار از مواد مغذي است، بخصوص موادمعدني که از خاک جذب ميکند. مصرف يونجه ي خام و فراوري نشده بهترين راه براي دستيابي به بيشترين مقدار مواد مغذي است. مصرف يونجه بهمراه چربي هاي سالمي مثل امگا 3 ميتواند موجب جذب موادمعدني در بدن شود. يونجه سرشار از موادمعدني مانند فسفر، پتاسيم، روي، سيلي و کلسيم است. اين گياه منبع خوبي از ويتامينهاي A, C, E, K و B است و همچنين غني از آمينواسيدها است.
.
اطلاعات بيشتر را با مراجعه به لينک اصلي زير بخوانيد:
آيا واقعا عرق يونجه براي چاقي مفيد است؟
درباره این سایت