روش هاي مختلفي در سرتاسر اينترنت براي لاغري با تخم گشنيز مي بينيد که اکثرا علمي نيستند. در اين مطلب ما به نقل از مجله معتبر فودنتيوي روشي علمي براي اين منظور به شما معرفي مي کنيم که کاملا موثر است.


درباره گياه گشنيز


گشنيز (Coriander) يک گياه معمولي است، داراي طبع گرم و خشک که تقريبا در همه ي آماده سازي گياهان در هند استفاده ميشود. عطر و طعمي که گشنيز به غذا ميدهد را نميتوان با چيز ديگري جايگزين کرد. پودر گشنيز هم در غذاهاي هندي بسيار زياد استفاده ميشود و جزء 5 ادويه و گياه مورد استفاده در غذاهاي هندي ميباشد؛ اما آيا ميدانستيد که تخم گشنيز براي سلامتي و لاغري بسيار مفيد است؟ فوايد گشنيز براي سلامتي کاملا شناخته شده است.


اين گياه با رنگ سبز روش حاوي مواد معدني و ويتامينهاي مختلف ازجمله پتاسيم، آهن، منيزيم، کلسيم، اسيدفوليک و ويتامينهاي A, K و C است. بعنوان مثال گشنيز ميتواند به بهبود بسياري از مشکلات سلامتي کمک کند.


گشنيز همچنين مورد علاقه ي سرآشپزها است بخصوص براي کسانيکه به غذاهاي هندي علاقه دارند، چون غذاهاي هندي بدون مقداري گشنيز خرد شده در کنار آن کامل نيست!


استفاده از تخم گشنيزهم اگرچه مانند گشنيز خرد شده در غذاها و آشپزخانه ها معمول نيست اما فوايد بيشماري براي سلامتي دارد. از کمک به هضم غذا گرفته تا پيشگيري از سرماخوردگي و درمان بينظمي هاي قاعدگي؛ اما يکي از مهمترين فوايد تخم گشنيز کاهش وزن است.



نحوه استفاده از تخم گشنيز براي کاهش وزن


تمام چيزي که لازم است مقداري تخم گشنيز و آب جوش است. به اين صورت که تخم گشنيز را در آب جوش قرار دهيد و بگذاريد براي چند دقيقه يا بيشتر بجوشد. آب را از روي شعله برداريد و اجازه دهيد تا خنک شود. آب را با تخم گشنيزهاي موجود در آن به مدت يک شب نگه داريد و صبح آن را صاف کنيد. اين آب را با خود به سرکار، بيرون يا هرجايي که ميرويد ببريد و درطول روز از آن بخوريد. اين دانه ها از راه سالم و طبيعي به کاهش وزن کمک ميکنند. اين روش بيخطر و موثر هم هست.


.


براي مطالعه ادامه متن به لينک اصلي زير رجوع نماييد:


بهترين و جديدترين روش لاغر شدن با تخم گشنيز


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سايت پيشبيني فوتبال با درگاه مستقيم John Got Rebelion ديزل ژنراتور نیما قاسمی نیشابور بزرگ شهر تاریخ Brandon بادبان turturkynet.parsablog.com